#

Over ons

AD-Vi VvE Beheer

Over ons

 

AD-Vi VvE Beheer is uw partner voor het beheer van Vereniging van Eigenaren (VvE's) !

Een VvE is een wettelijke vereniging van appartementseigenaren waarin normaliter alle gemeenschappelijke zaken van één appartementencomplex geregeld worden. AD-Vi VvE Beheer B.V. is reeds 40 jaar op dit gebied gespecialiseerd en heeft een jarenlange expertise opgebouwd in de administratieve en technische ondersteuning én het dagelijkse beheer van Verenigingen van Eigenaren.

Sinds 2013 is AD-Vi VvE Beheer een SKW gecertificeerd beheerder. Dit betekent dat AD-Vi werkt middels vastgestelde richtlijnen. Het certificaat voor beheerders van VvE's waarborgt dat de VvE met een goede, kwalitatief hoogstaande beheerorganisatie te maken heeft. SKW Certificatie bewaakt met periodieke onderzoeken permanent de kwaliteit van de beheerders van VvE's. Daarnaast is het mogelijk om -indien u het beheer van de VVE onderbrengt bij een gecertificeerd beheerder- u ook een certificaat voor de VVE's verkrijgen. Dit is bijvoorbeeld een sterk argument bij de verkoop van een van de appartementen !

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor het beheer van een bungalowpark, het op laten maken van een Meerjarenonderhoudsplan, of het begeleiden van groot onderhoudswerkzaamheden aan het complex.

AD-Vi VVE Beheer is op al deze gebieden al meer dan 40 jaar uw betrouwbare partner !

 

Activiteiten

 

Bij het kopen van een huis bent u praktisch altijd de enige eigenaar. Maar bij het kopen van een flat of appartement bent u, samen met de andere eigenaren, ook voor een gedeelte eigenaar van alle gemeenschappelijke ruimten en de ondergrond. In dit geval heeft er horizontale eigendomsplitsing plaats gevonden en er ontstaat dan, wettelijk, een Vereniging van Eigenaren (VVE). In een dergelijke vereniging worden alle gemeenschappelijke zaken geregeld. Vanuit de leden van de VvE wordt een bestuur gekozen. Tevens wordt een bestuurder (administrateur) benoemd. In de meeste gevallen is de bestuurder een externe organisatie, zoals bijv. AD-Vi VvE Beheer B.V.

AD-Vi VvE Beheer B.V. neemt het bestuur van een VvE alle zorgen uit handen, beschermt hen in hun functie als bestuurslid en treedt op als wettelijk vertegenwoordiger voor de VVE. Het bestuur van de VvE kan zich hierdoor bezighouden met de grote hoofdlijnen van het beleid van de VvE.
 

 

#

AD-Vi VvE Beheer
Diensten